dilluns, 25 de febrer del 2008

Acta 17/02/2008

Acta 17/02/2008

Temes concrets:

1. Organització del grup en comissions de feina definides per diferents temàtiques. Per agilitzar les tasques relacionades amb els temes que surtin per anar treballant i per a respondre a la proposta de no estancar-nos en qüestions d’una sola temàtica, es va proposar que hi haguessin diferents grups de treball autònoms. Sempre tenint en compte la “cèl·lula mare” de la que provenen i en cas de necessitar col·laboració de tots els membres del grup, de publicar documents o de fer servir el nom del grup de cara al públic, es celebrarà una trobada on tots els membres de Menorquins a BCN que tinguin idees que vulguin aportar ho puguin fer.

2. Es demana que es faci un esforç per part de tots els joves que formem part del grup per a que assisteixin a les reunions generals. Aquestes es celebraran cada 15 dies on sempre. En cas que es canviessin horaris i el lloc de trobada es faria saber via mail. La propera serà dia 29 o 1 coincidint amb el sopar. L’objectiu d’aquestes trobades generals és que hi assisteixin membres de les diferents comissions per a posar a dia a la resta de la feina que van fent, a més de persones que estiguin interessades en debatre qualsevol qüestió tot i no firmar part de cap grup de treball concret.

3. Com s’ha dit, les diferents comissions gaudeixen de certa autonomia i capacitat prendre decisions sobre els temes que treballin.

4. S’anima a que tothom que tingui idees de caire social, cultural, ambiental o del que sigui, que ho faci saber via mail o que ho exposi a les trobades generals. D’aqueta manera els companys interessats podran recolzar la iniciativa i participar-hi.

5. Ara mateix hi ha dues comissions en funcionament:

a. Comissió informativa: De moment hi ha en Borja (es kintu), borja (maó), Andreu i Joan. Alguna de les feines és anar escrivint periòdicament articles informatius, crítiques... el que sigui a es diari “es carrer”. En cas que qualsevol persona vulgui publicar un article, document, el que sigui a la premsa s’ha de dirigir a ells.

b. Aquesta comissió està molt lligada amb els responsables del blog. El nostre espai virtual és la nostra imatge de cara a la galeria. Convé tenir-la actualitzada. (Màxim responsable és de viatge, en Xavi arribarà la setmana que ve´.) Tothom que vulgui penjar alguna cosa que es posi en contacte amb ell.

c. Comissió finançament: De moment hi ha en Victor Bagur, Joan (Rosse), Xavi i Carles. Aquest grup s’ha d’encarregar de organitzar activitats per a recollir doblers. Des de posar al dia els documents legals per a demanar subvencions, fins organitzar actes, cine-forums, concerts... el que surti per a treure una base de doblers amb els que poder finançar altres activitats.

6. Organització d’un sopar per a trobar-nos tots els membres de Menorquins a Barcelona. Seria el divendres 29 de febrer o el dissabte 1 de març. S’ha de confirmar. La idea seria que a les nou ens trobéssim tots cap a les nou a nes cuarter i que cada un de nosaltres dugui municions. Per a evitar un sobrearmament i excessos de substàncies perilloses com l’alcohol ens hauríem d’organitzar mínimament. Una qüestió que es va parlar, és la de no fer excessos amb la beguda ja que la idea és no desmuntar el local i anar a fer es mal a fora si sortim de festeta. Per això es demana que cada un envií un mail amb el títol “SOPAROT” i digui el menjar i beguda que pot dur. I a partir d’aquí, la setmana que vé veurem si s’ha d’anar a comprar res.

7. Organització Excursió: n’Andreu és el coordinador. La idea és que abans de Sant Joan fem una sortida. Més informació, adreceu-vos a ell.

8. Altres temes que van quedar oberts:

a. Comissió divulgativa: Preparació de material per a estudiants de batxiller de Menorca amb la finalitat de fer arribar els missatges de conscienciació amb els que haguem estat treballant aquest darrer curs.

b. Tema Punta Nati, plaques solars...

c. Tema GESA i es fumerals per si de cas...

d. Fer llista de contactes de persones amb les que es pugui contar en el moment que es necessitin col·laboradors.

e. Coordinar contacte amb els membres de Joves i de Mobilitzats.

f. Actualitzar Blog. Penjar els dos vídeos de les preformances a Menorca. Penjar-hi els articles i fotografies...