dimarts, 13 de novembre del 2007

11/11/07 - Segona Reunió

ACTA REUNIÓ 11/11/2007


Reunits 12 persones en una primera ocasió en representació de tota l’illa, i 21 avui 11 de Novembre, l’heterogeni grup ja no sembla establir-se, sinó inclòs anar augmentant. Les temàtiques tractades han estat plurals, i a manera de resum les podríem esmentar de la següent manera:

-Situació actual de les obres del Dic de Son Blanc a Ciutadella; context i procés en el qual s’han desenvolupat aquestes, possibles accions de denúncia (recollida de firmes, performance, divulgació informativa,...) com creació d’una Comissió per informar-se més d’aprop.

-Presa de contacte amb les intencions de creació dels dics a Fornells i Maó (importància d’informar-se prèviament al inici material de les possibles obres).

-Realitat del Pla de protecció costera redactat pel Ministeri de Medi Ambient, i situació específica dels casos de Cala Galdana i Son Bou.

-Possibilitat d’actuació “legal–alegal-il·legal” dins l’Estat de Dret en el que residim. (Primera aproximació directe a possibles actes de presentació en societat: manifest, concert, propaganda,...).

-Situació de la Casa de Menorca a Barcelona com a punt de reunió.

-Conèixer de manera més directe, la realitat de grups similars amb una existència prèvia o trajectòria ja consolidada: els casos de Sa Sargantana, Joves per la Defensa del Territori, Mobilitzats i Nyas!.

-Utilitat i funcionalitat d’Internet com a via complementària d’interacció, a les reunions quinzenals i acció de les diverses Comissions en funcionament (llista de correu i funcionalitat del Blog creat).

Pròxima reunió: Diumenge 25 de Novembre a les 18hrs, a la Casa de Menorca a Barcelona (Carrer Diputació, 215). Vos hi esperam a tots!!!

Mapa:


Mostra un mapa més gran